Общи условия

Моля запознайте се с общи условия на услугата при поръчка от електронния магазин на Визионери 2019 ООД. Ако използвате този уеб сайт се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия за ползване. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт.

Настоящите Общи Условия се отнасят за сайта и електронния магазин https://visionariess.com/. Те са собственост на: „Визионери 2019“ ООД

ЕИК: 205689131

Седалище и адрес на управление: бул. Витоша 62 А, ет. 4

Управители (МОЛ): Лилия Иванова Йовнова и Мария Тодорова Попова

E-mail:  visionariesbg@gmail.com

Телефон за контакт: +359 889 660 702

Настоящите Условия целят да уредят взаимоотношенията между нас – търговецът, и вас – нашите клиенти. Те се базират на Закона за Електронната Търговия, Закона за Защита на Потребителите и други релевантни нормативни регламенти.

1. Лични данни

Запознайте се с нашата политика за поверителност съгласно Общия регламент за защита на данните (ОРЗД).

Съгласно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп до собствените си Лични данни, които е въвел и/или са станали достояние на visionaries.com при използване на Сайта, както и за целите на извършване на поправка в предоставените Лични данни. В случай че потребителят е заявил поръчка и не е заявил своевременно поправка в информацията с предоставените лични данни, в следствие на което visionariess.com изпълни неточно заявената от потребителя поръчка, visionariess.com не носи каквато и да било отговорност за неточно изпълнената поръчка и всички претърпени вреди са за сметка на потребителя.

След запознаване със съдържанието на настоящите Общи условия за ползване и приемането им, Потребителите, попълнили регистрационната форма на Сайта, изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни да бъдат обработвани от visionariess.com по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служители на visionariess.com.

Всички, доброволно предоставени от Потребителя Лични данни и други данни, необходими за неговата идентификация в процеса на използване на Сайта, се съхраняват, обработват и използват от visionariess.com за целите на поддръжка на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата на стоки и услуги. 

Визионери 2019 ООД уведомява и декларира изрично пред Потребителя, че предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.

Визионери 2019 ООД си запазва правото да използва IP адресите и други данни на Потребителите за разкриване идентичността им в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури и/или за да се осигури спазването на настоящите Общи условия за ползване. Потребителят се съгласява декларираните от него лични данни и да бъдат предоставяни от visionaries.com на ЕКОНТ Експрес ООД.

2. Продукти

В продуктовата страница на всеки артикул има снимки от различни ъгли и подробно описание на основните му характеристики. Прикачени са и подробни таблици с размери за улеснено ориентиране.

3. Цени и поръчка

3.1 Цените в електронния магазин на Визионери 2019 ООД са в лева и с включено ДДС.

3.2 При поръчка цената на поръчаната стока се фиксира към моментната обявена и не подлежи на промяна.

3.3 В момента на поръчката клиента получава електронна поща с точно описание на стоката, която е поръчал, с фиксирана цена за всеки артикул по отделно. 

3.4 Визионери 2019 ООД може да откаже изпълнението на всяка поръчка, когато артикулът е с изчерпана наличност. Това става с уведомление по електронната поща на клиента или по телефон.

4. Доставка и плащане

4.1 Доставката на вашата поръчка се извършва от куриерска фирма Еконт, съобразно избрания от вас метод на доставка на територията на България.

4.2 Поръчката се изпраща в рамките на 5 работни дни.

4.3 В случай, че поръчката трябва да се изработи от нас, екипът на Визионери 2019 ООД ще се свърже с Вас, за да уточните детайлите и срокът на доставка.

4.4 Заплащането на вашата поръчка се извършва при доставката чрез наложен платеж с пощенски паричен превод .

4.5 Допълнителна информация относно методите на доставка може да намерите в раздел „Доставки и плащания“.

4.6 Докато извършвате Вашата поръчка за покупка от онлайн магазина, ще забележите празно поле “Бележки към поръчката ”. В това поле имате възможност да посочите удобен за Вас ден за доставка и при възможност от наша страна, ще съобразим доставката с Вашите предпочитания.

5. Гаранция, рекламация и връщане на стоката

5.1 Всяка поръчка направена през нашия онлайн магазин се изпраща с опция за преглед.

5.2 Всички поръчки и техните разходи по връщането са за сметка на клиента.

5.3 Независимо от причината, клиентът има право да се откаже и върне закупената стока в рамките на 14 (четиринадесет) работни дни, считано от датата на нейното получаване, без да посочва причина. 

5.4 Подробна информация относно упражняване правото на отказ от договора може да намерите тук.

5.5 Единствените изисквания са: продуктът да е неразопакован, неизползван и в първоначалния си вид. Връщането трябва да бъде извършено по същия метод, по който е била извършена първоначалната доставка. Всички разходи по връщането в този случай се заплащат от клиента.

5.6 В срок от 14 дни след получаване на стоката обратно, Визионери 2019 ООД ще въстанови сумата за стоката чрез пощенски паричен превод или по банков път. Ако нямате банкова сметка и това не са опции за вас, моля свържете се с нас, за да намерим решение на проблема. 

5.7 Продуктите предлагани в електронния магазин на Визионери 2019 ООД са с обща гаранция от производителя.

5.8 Ваше право е да предявите рекламация, ако закупената от електронен магазин стока се окаже дефектна.

5.9 Рекламация за дефектна стока следва да предявите в обекта на търговеца, от който сте я закупили или по електронен път на visionariesbg@gmail.com . Ако мислите, че има нещо нередно с продукта Ви, свържете се с нас, за да можем да преценим ситуацията и да Ви дадем следващите стъпки, които да трябва предприемете.

5.10 В случай, че рекламацията Ви е уважена, в рамките на един месец Визионери 2019 ООД трябва или да ремонтира безплатно за Вас стоката или да я замени с нова. В случай, че не успее да стори едно от двете, Визионери 2019 ООД ще развали сделката, като Вие трябва да върнете продуктите, а ние Ви възстановяваме заплатената за тях сума.

6.Разрешаване на спорове

6.1 При възникването на спор между нас и наш клиент, от Визионери 2019 винаги се стараем да разрешим проблема по най-коректния и бърз начин за двете страни. Свържете се с нас за повече информация.

6.2 При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, може да използвате електронната платформа за онлайн решаване на потребителски спорове ОРС.

Визионери 2019 ООД се отнасяме към клиентите ни така, както бихме искали да се отнасят с нас – любезно, точно и коректно. Не е възможно да сме винаги в добро настроение, но трябва винаги да се стремим да останем възпитани и способни да изслушаме човека, с когото комуникираме. Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Ще се постараем да отговорим и помогнем.